Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового!

Новини компанії

Сьогодні звучання традиційних вітань з будь-яким святом мають знайоме відлуння, але відчуваються зовсім по-іншому, набуваючи нового, глибшого змісту.
Вже втретє ми зустрічаємо Великдень у стані повномасштабної війни, коли фраза "Христос Воскрес!" стає не просто вітанням, а маніфестом надії на відродження, символом нескореного духу.
Ми відзначаємо Великдень не тільки як перемогу життя над смертю, але і як перемогу надії над розпачем, світла над темрявою.
Нехай кожен із нас сьогодні стане осередком віри в мужність і нездоланність українського народу, які є запорукою Перемоги над ворогом. Нехай цей день додасть нам впевненості та віри в майбутнє, де мир переможе війну та зцілить розбите серце нації.
Сьогодні молимося за тих, хто захищає нашу країну на фронті, за тих, хто втратив свої домівки та за тих, кого втратили ми.
Нехай свято Воскресіння Христового стане для нас джерелом сили, щоб продовжувати боротьбу за світле майбутнє України. Разом ми сильніші, разом ми здатні подолати будь-які перешкоди, разом йдемо до Перемоги!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 
Директор ОРСП "Шувар",
Іван Федишин

інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ