Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Мар’ян Білич: Ми вивчаємо досвід європейських ринків

Новини компанії

Мар’ян Білич — категорійний менеджер терміналу “Риба та морепродукти” на ринку “Шувар”.  Він розказав про рибний бізнес в Україні та досвід європейських ринків:

“На жаль, сьогодні у рибному бізнесі в Україні спостерігається не найкраща ситуація. На це вплинуло багато факторів. Один із немаловажливих — анексія Криму. Значна частини риби, яка завозилася з кримського регіону, відійшла. Це позначилося на формуванні цін, адже імпорт в свою чергу зріс на 30-40 %. Вартість риби, порівняно з минулим роком, підвищилася на 10-20 % .

На оптовому ринку “Шувар” у терміналі “Риба та морепродукти” є широкий асортимент (понад 3000 позицій) готової рибної продукції, охолодженої, мороженої риби та морепродуктів. Рибу завозять зі всіх регіонів України, а також із Польщі, Шотландії, Норвегії, Ісландії, США, Канади, Аргентини, Іспанії, країн Прибалтики та ін.. 

Ринок “Шувар” вивчає досвід європейських ринків. Наприклад, цього року ми відвідали ринки Франції, Німеччини, Польщі і побачили, що рівень споживання риби в них значно вищий. Особливо це стосується охолодженої риби та морепродуктів.

Ми розвиваємось, змінюємось і хочемо розвинути культуру споживання охолодженої риби та морепродуктів у нашому регіоні. Запозичивши досвід європейських ринків, ми зробили ребрендинг терміналу, змінили стандарти торгівлі. У нас можна придбати свіжу охолоджену рибу та морепродукти з Дніпра, Чорного та Адріатичного морів.”

Щосереди та кожного четверга відбувається свіжий завіз риби та морепродуктів.
Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ