Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Створення власного бренду - крок вперед для польських виробників фруктів і овочів

Новини галузі

Споживачам потрібно запропонувати асортимент овочів і фруктів у таким чином, щоб при виборі вони керувалися не виключно цінами. Торгова марка є показником якості для споживачів, тоді чому б не створити оригінальний бренд для яблук різних кольорів,сортів,форм і походження?- розмірковує Якуб Бержинський, генеральний директор компанії OMD.

Для прикладу, компанії-виробники сиру і м'яса мають власні торгові марки у Польщі, але у випадку із фруктами і овочами питання про започаткування бренду досі залишається відкритим.

Як зазначив експерт, яблука можна продавати  за високими цінами, просто потрібно знати, як. « Італійці Південного Тіролю продають красиво упаковані фрукти торгової марки  «Мелінда» з маркуванням від виробника - в три рази дорожче, ніж без нього. На польському ринку на даний момент не існує торгової марки для фруктів і овочів, проте є величезний потенціал для створення першого впізнаваного бренду».

За словами Якуба, виробники, що спеціалізуються на фруктах та овочах, повинні також дбати про достатні обсяги, належну якість та асортимент продукції, тільки так вони зможуть вижити в умовах конкуренції на ринку, а перший, хто створить впізнаваний бренд на ринку фруктів та овочів, може отримати дуже багато переваг .

portalspozywczy.pl


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ