Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

НАССР — актуально сьогодні і завтра

Новини компанії

НАССР (від англ. "Hazard Analysis and Critical Control Points“) — система аналізу небезпечних чинників та критичні контрольні точки. Ринок "Шувар" не тільки застосовує НАССР для захисту споживачів від можливих небезпек, але і проводить просвітницькі заходи на цю тему.

Богдан Михайлов, шеф-кухар ресторану "Park kitchen" при готелі "Hilton Kyiv", поділився своїми враженнями про захід "Простір на Шуварі/HoReCa":

“Відверто скажу: я радий, що “Шувар” залучає людей до таких освітніх акцій і тренінгів. Якщо ви робите вклад у майбутнє, то потім отримаєте правильні дивіденди.

Щодо наповнення групи, то були і кухарі, і шеф-кухарі, які готові розвиватися. Мене це дуже порадувало. Учасники ставили досить “наболілі” питання, які потрібно вирішити. Я втішений, якщо допоміг їм у цьому.

Бачив, що були і директори ресторанів, і власники бізнесу, яким це цікаво. Після лекції вони задумалися про необхідність впроваджень. Дії на ринку ресторанного бізнесу повинні регламентувати не тільки штрафні санкції, але і бажання змінити щось на краще, відповідальність за здоров’я наших клієнтів.

Ті люди, яких не було на моїй лекції, мають змогу отримати цінні знання на освітніх заходах компанії “Profi Club”. Ми проводимо їх на постійній основі: як загальні, так і в індивідуальному порядку. Наша команда відповідально підходить до організації майстер-класів, залучає спеціалістів із дипломами та сертифікатами державного зразка. Чекаємо на вас!”


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ