Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Як шеф-кухарі сприяють професійному розвитку своїх колег

Новини компанії

1 серпня у рамках заходу “Простір на Шуварі/HoReCa” відбулися майстер-класи від Петра Сподарика (шеф-кухар ресторану «Старий рояль») та Юрія Сенишина (шеф-кухар ресторану «Нобіліс»).

Кулінарні майстри купують продукти для своїх закладів на ринку “Шувар”. Вони охоче погодилися поділитися своїми цінними знаннями з учасниками, щоб посприяти професійному розвитку своїх колег.

   “Насправді дуже класно, що відбуваються такі заходи. Насамперед через те, що кухарі більше працюють із нашими - локальними продуктами.
   Добре те, що сьогодні ми працювали в парі з сомельє. Бо багато людей серед офіціантів, керівників ресторанів, шеф-кухарів не знають, як правильно поєднувати вино з їжею. Такі заходи, як сьогодні, допомагають нам відкрити та усвідомити нові горизонти еногастрономії. Це наука, яка вивчає особливості поєднання вина з їжею.
   Тому я дуже дякую ринку “Шувар” за можливість показати сьогодні свої напрацювання в цьому напрямі."

Петро Сподарик

   “Простір на Шуварі/HoReCa” - це позитивна ініціатива. Такі заходи потрібні для того, щоб спілкуватися та розвиватися. Тоді ви розумієте, які продукти і як потрібно використати, щоб реалізувати фантазії шеф-кухарів.
   Завдяки таким заходам, як сьогодні, ми разом будемо рости у гармонії, підкоряючи нові висоти, наближуючись до європейських правил, стандартів і тенденцій кулінарії.”

Юрій Сенишин


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ