Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Зустрінемося на фестивалі локальних продуктів “Повен стіл”

Новини компанії

Фестиваль локальних продуктів «Повен Стіл» триватиме два дні 18-19 серпня 2017 року на ринку «Шувар» у м. Львів за вул. Хуторівка, 4-Б.

Посмакуйте улюбленими стравами та напоями, які виготовлені з локальних продуктів!  У меню також — канапки, млинці та різноманітні салати.

Окрім того, у програмі Фестивалю — чимало розваг, смачні розіграші і подарунки від учасників. Ви зможете цікаво провести час у Relax Zone та Food Zone, а також зробити яскраві знімки у фотозоні на згадку про Фестиваль. На Вас чекають розмови про локальні продукти, майстер-класи із кулінарії та виготовлення кошика до Спаса, дегустація українських вин, і це далеко не все!

Серед учасників Фестивалю:

Магазин Дідо, вода Бон Буасон, Смак якості, Barkas Bar, Своїм, Шкварка, Кава Галілео, Земля Органіка, Eggo Coffee, ТзОВ "Валетудо" ТМ "Солуки", Пиво Бурмістов, Підпільний кіндрат, Kuzyshyn, БОЇМ, Зерновита, Sofi, Братванка, Устриці Скіфія, Кумис і масло, З гарбузового Раю, Правда пиво, Будь-здоров і багато інших.

Гарантуємо: буде смачно!

Якщо Ви бажаєте стати учасником, заповніть реєстраційну форму:  https://goo.gl/forms/rX4SvazjFt2Ql8CC2  або зателефонуйте 067-369-90-99

Долучайтеся до події у Фейсбуці, щоб слідкувати за оновленнями: https://goo.gl/n9SP7q


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ