Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

«Ківіберіз» або «міні-ківі» – новинка на ринку фруктів у Європі

Новини галузі

Нові сорти фруктів та овочів калібру міні стають все більш популярними в останні роки серед споживачів, оскільки їх легко та комфортно брати з собою для перекусу «в дорозі». Гібридний сорт «ківіберіз» є одним із прикладів цієї інновації, - пише портал freshplazа.com. «Ківіберіз» або ж «міні-ківі» мають дві принципові відмінності від звичних нам фруктів – «це, перш за все, менший розмір та можливість їх споживати не очищуючи від шкірки. Крім того, варто брати до уваги той факт, що ці фрукти повноцінно можуть бути використані для виробництва джемів, лікерів, сиропів тощо", -  пояснює один із виробників з Потругалії - Хосе Емануель Мачадо.

Як повідомив пан Мачадо порталу freshplazа.com, практично 100% експортного обсягу міні-ківі з Португалії зараз відвантажується на німецький ринок.

За словами виробника, зараз на європейському рівні ця новинка, поки що, не дуже відома. Тому виробники докладають усіх зусиль, щоб популяризувати свій продукт, організовуючи презентації, відвідуючи ярмарки та різноманітні промоакції.

"Ми все ще перебуваємо на стадії випробувань, тому вартість нашого продукту на ринку зараз не є для нас пріоритетним питанням. Перш ніж почати повноцінно виробляти та продавати «міні-ківі», ми повинні забезпечити технічну підтримку та  необхідні сертифікати, а також хороші партнерські відносини з учасниками ринку", - пояснює пан Мачадо.

 freshplaza.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ