Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Сучасна переробка ягід та фруктів

Новини галузі

Ми багато говоримо про додану вартість, переробку та вихід на світові ринки. Але місце на світовому ринку треба завойовувати, бо воно не порожнє. І гравці там більші і за розміром, і за досвідом. Наприклад, компанія Zuegg, що виробляє фруктові наповнювачі та джеми, має 127ми річну історію.

Для того щоб ефективно співпрацювати з такими компаніями і, навіть, конкурувати нам треба розуміти, як працюють світові лідери, яка логіка стоїть за їх процесами, що є їх конкурентними перевагами.

24 листопада в Києві Асоціація «Ягідництво України» в рамках виставки UkrainianFoodExpo (КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна 2-Б) проводить конференцію «Сучасна переробка ягід та фруктів», до якої вперше в Україні нам вдалося залучити професіоналів які працюють або працювали в великих іноземних компаніях як на світових, так і на наших ринках. Тобто ці люди добре розуміють як українську специфіку та реалії, так і те як повинен і як може ефективно працювати переробний бізнес.

Доповідачі з чотирьох країн – Україна, Росія, Ізраїль, Італія – будуть розповідати про те, як працює міжнародний бізнес. Причому ми побачимо весь ланцюг трансформації фруктів – від свіжого фрукта, через заморозку, фруктовий наповнювач до баночці з йогуртом. І про це будуть розповідати керівники підрозділів таких компаній як Agrana, Zuegg, Danone.

І ми почнемо конференцію саме з розуміння кінцевого споживача, який і визначає, що буде відбуватися по всьому фруктовому ланцюгу переробки. Ми поговоримо про головні світові тренди споживацьких вподобань, що впливають на фруктово-ягідну галузь. Про те, на що покупець звертає увагу, за що готовий платити гроші зараз та через 5 років. Яке пакування є цікавим для кінцевого споживача. Про це розповість Олександр Агатов, співзасновник брендингової агенції Rocklin (Ізраїль), - знавець споживацьких душ з 20ти річним стажем.

Про вибір стратегії переробного підприємства та ефективність на вибраному шляху буде говорити Павло Рудась – колишній генеральний директор Agrana в Східній Європі та СНД. Павлу підпорядковувалися такі бізнеси Agrana в Україні та Росії як вирощування фруктів, перша трансформація (IQFзаморозка, асептичні фрукти, пюре)та виготовлення фруктових наповнювачів.

Про роботу з сировиною для переробного підприємства (як свіжі фрукти, так і заморожені) будуть розповідати Кухтіна Ірина, президент Асоціації «Ягідництво України», колишній директор із закупівель Danone в Україні та баєр з фруктів по регіону Центральна Європа та СНД в Danone, та Мікеле Росіньолі – голова відділу закупівель компанії Zuegg в СНД.

Про те, як виробники кінцевого продукту контролюють своїх постачальників, що перевіряють аудити з харчової безпеки міжнародних компаній розповість Наталія Духміч, менеджер з якості компанії Danone, мікробіолог, аудитор з харчової безпеки.

А ще ми поговоримо про інвестиції в галузь з HorizonCapital, про тонкощі переробки та вибору обладнання безпосередньо з виробниками обладнання (RaytecVisionSpa).

Вам не треба приїжджати тільки в двох випадках:
1. Ви вже на тому ж рівні або вище, ніж ці компанії;
2. Ви не збираєтесь експортувати та працювати на ринку України з іноземними компаніями.

В усіх інших випадках - треба.

Вартість участі в конференції – 3000 грн. з особи. Для членів Асоціації «Ягідництво України» передбачені знижки.

З програмою та інформацією про спікерів можна ознайомитися на https://www.facebook.com/events/1953580428262679/.

Для реєстрації на конференцію просимо заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/ulbZtq1bNd3QICHv2, на основі якої ми виставимо рахунок.

Будемо раді відповісти на ваші запитання за телефонами  +380 67 487 37 49 та +380 44 561 61 62 

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ