Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Снігопад подій на ринку «Шувар»

Новини компанії

Події, які неможливо пропустити:

 8 грудня, 12.00 – Проект «СмачноНаШуварі»

       Запрошуємо Вас 8 грудня (12.00) на дев’ятий майстер-клас із приготування м’ясних страв, який пройде у терміналі «Свіже м'ясо» у магазині №15. Його проведе Петро Сподарик, шеф-кухар ресторану «Старий Рояль».  На учасників чекатимуть подарунки та смачна кава.
       Як пройшов попередній майстер-клас можна глянути тут: https://goo.gl/kUkJyd. Також приєднуйтесь до події у FB. Вхід вільний!

9 - 10 грудня, 12.00-20.00 – Фестиваль  «Гармидер»

       “Гармидер” – вибухова суміш: фестиваль, на якому цікаво, смачно та вигідно!
Він пройде 9 та 10 грудня у виставковому центрі "Шувар-Експо" (3 поверх терміналу «М'ясо та копченості»).
      Не знаєте, що подарувати близьким до дня Святого Миколая? Зекономте час — знайдіть на “Гармидері” особливі презенти для друзів і родини. Хай цьогоріч Миколай принесе подарунки MADE IN UKRAINE! З 12.00 на Вас чекатиме ярмарок-дегустація від представників ринку “Шувар” та інших, а також: дитячі майстер-класи, розваги, музика і заряд святкового настрою.
       Дізнайтеся більше у FB: https://goo.gl/jQtfGw. Вхід вільний!

12 грудня, 13.00 - Грубич на Шуварі

       На ринку “Шувар” відбудеться урочисте відкриття нового магазину №8 “ГалРибГосп” у терміналі “Риба та морепродукти”. На відкритті буде запрошений гість Костянтин Грубич, відомий у всій країні як експерт програми “Знак якості”. Він розповість, як правильно обирати живу та охолоджену рибу та визначити якість продукції. О 13:30 Костянтин Грубич проведе майстер-клас із приготування рибних страв. На відвідувачів чекатиме смачна дегустація, фотосесія з Констянтином Грубичем, а також подарунки та гарячі напої. Долучайтеся до події у FB. Вхід вільний!

14 грудня 13.00 - Відкриття магазину Одіссей

Офіційне відкриття магазину «Одіссей» у терміналі «Риба та морепродукти»  розпочнеться з кулінарного майстер-класу. Ви дізнаєтеся, як приготувати страви з риби та морепродуктів, які привезені з Франції, Нідерландів, США, Молдови. Ми запросили найкращих експертів і знавців своєї справи Сергія Щокіна (шеф-кухар ресторану «Багратіоні») та Дмитра Левіна (шеф-кухар ресторану «Тлустий гусак»).

Це чудова можливість навчитися готувати вишукані ресторанні страви, щоб здивувати своїх коханих, близьких людей, рідних, друзів. На відвідувачів чекатиме дегустація приготовлених страв, гарячі напої та подарунки від торгової марки «Одісей». Більше про компанію тут: http://odisey.com.ua/  та у FB. Вхід вільний!

Різдвяний ярмарок на "Шуварі"

Різдвяний ярмарок на "Шуварі" проходитиме перед терміналом «М’ясо та копченості» з 1 грудня до 6 січня. На ньому продаватимуть товари українських та іноземних виробників. Традиційно Ви зможете придбати різноманітні святкові сувеніри, ялинки та інші речі, які допоможуть створити вдома святкову атмосферу.

У робочі дня та у вихідні Різдвяний ярмарок працюватиме з 9.00 до 18.00 год Долучайтеся до події у FB!

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі за адресою вул. Хуторівка, 4-Б.

 

 

 

 

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ