Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Жимолость — правильна культура для вирощування в органічному сегменті

Новини галузі

Жимолость — правильна культура для вирощування в органічному сегменті”, - про це під час свого виступу на агарарному форумі “Дрібні формати,що створюють великі речі”, який відбувся 28 листопада 2017 року в рамках Міжнародної агропромислової виставки EuroAgro 2017 заявив кандидат сільськогосподарських наук Інституту садівництва НААН, Олександр Ярещенко.

За словами пана Ярещенка, жимолость — це культура, яка все ще залишається недостатньо відомою для українського фермера. Проте, відносно невисока вибагливість до умов вирощування, інвестиційна привабливість та той факт, що ця ягода, як важливий елемент здорового харчування, набуває все більшої популярності в світі, заохочує вітчизняного виробника вкладати кошти у вирощування даної культури в Україні. Експерт зазначив, що сьогодні площа під плантаціями цієї ягоди в нашій країні заледве досягає 100 га, в той час, як в сусідній Польщі плантації під жимолостю сягають більше 2 тис. га.

Пан Ярещенко наголосив, що Україна має велику перспективу та всі необхідні умови для успішного вирощування та, в майбутньому, експорту жимолості.

Проте, слід брати до уваги, що культура споживання та впізнаваність цієї ягоди на ринку тільки починає формуватись. Саме тому, успішна стратегія вирощування та продажу жимолості має бути добре продуманою та підкріпленою практичним досвідом кваліфікованих в цьому питанні виробників та експертів.

info.shuvar.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ