Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Як пройшов 9-й майстер-клас #СмачноНаШуварі

Новини компанії

8 грудня у магазині №15 (терміналі "Свіже м'ясо") пройшов 9-й кулінарний майстер-клас у межах проекту #СмачноНаШуварі! Шеф-кухар ресторану «Старий Рояль» Петро Сподарик показав, як готувати страви з м'яса та продуктів, які легко можна знайти на ринку “Шувар”.

Петро Сподарик:
“Я радий, що ринок “Шувар” запросив мене провести майстер-клас. Надзвичайно добре, що люди мають можливість побачити, які страви можна приготувати з тих чи інших продуктів. У п’ятницю ми готували баранячу рульку, тартар із телятини з цибулевим хлібом, салат із телячого ростбіфа. Також свині ребра в карамельній глазурі з додаванням синьої капусти та яблук, до страви подавався соєвий соус.

Судячи по тому, що я бачив, і по коментарях організаторів, то було доволі багато людей. Вони підходили після закінчення майстер-класу, ставили питання, цікавились особливостями приготування страв. Прийшло як багато домогосподарок, так і тих, хто задіяний у сфері громадського харчування.”

Бажаєте відвідати наступні кулінарні майстер-класи? Слідкуйте за новинами на сайті ринку “Шувар” та на сторінці у FB: https://www.facebook.com/Shuvar.WMAP

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ