Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Поласуйте смачними м’ясними виробами від “СВОЇМ”

Новини компанії

Продукція ТМ "СВОЇМ" виготовляється за стародавніми рецептурами виключно з найкращого відбірного м'яса. Її неперевершений аромат і витончений смак не залишить байдужим жодного поціновувача м’ясних делікатесів. 

Юрій Федорів, засновник ТМ "СВОЇМ":
"Ми активно готувалися до свят і готові порадувати наших покупців такими ексклюзивними позиціями як мацик яловичий в міхурі, ковбаса яловича, ковбаса з конини, бастурма з конини, також є бастурма з яловичини. І як завжди в наявності поліський мацик, який виготовляється класично зі свинини.

Для зручності покупців ми вже відкрили сайт https://www.svoim.in.ua. На ньому можна переглянути наш асортимент, почитати про ТМ "СВОЇМ", залишити оцінку та відгук на товар, знайти адреси наших сторінок у соцмережах. Кожен охочий може зв'язатися з нами, поділитися своїми пропозиціями та бути завжди у курсі подій і новинок."

IMG_1244

Наближаються свята, тож порадуйте своїх близьких виключно натуральними та якісними продуктами! Завітайте на ринок "Шувар" до терміналу "Ковбаси та копченості", щоб придбати смачну сиров'ялену продукцію "СВОЇМ". Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ