Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Відкрилися 2 магазини у терміналі “Риба та морепродукти”

Новини компанії

12 грудня  на ринку “Шувар” відбулося урочисте відкриття нового магазину №8 “ГалРибГосп” у терміналі “Риба та морепродукти”. На відкритті був запрошений гість Костянтин Грубич, відомий у всій країні як експерт програми “Знак якості”. Станіслав, представник “ГалРибГоспу”: 
“Представляємо рибне господарство на Яворівщині, де самі вирощуємо короп, форель, осетрові. Також плануємо постачати продукцію з інших рибних господарств західної України."

14 грудня відкрився магазин №6-Б “Одіссей” у терміналі “Риба та морепродукти”. Віталій Кокошко, начальник відділу ЗЕД у компанії "Одіссей": 
“Ми пропонуємо охолоджені рибу та філе із Франції, Нідерландів, Шрі-Ланки та багатьох інших країн. Маємо налагоджену систему дистрибуції. У разі попереднього замовлення ми зможемо організувати для Вас адресну доставку у Львові. Також Ви зможете придбати французькі, голландські та ірландські устриці та інші молюски. У нашому магазині завжди в наявності ракоподібні: живі лобстери, охолоджені креветки, краби, скампії та лангустіни. До вашого вибору й головоногі молюски: восьминоги, кальмари, каракатиці. Завдяки надійним іноземним партнерам ми можемо гарантувати найвищу якість продукції”.

Володимир Безп'ятий, менеджер терміналу "Риба та морепродукти":
"В асортименті нових магазинів величезний вибір свіжої, охолодженої риби, устриць, креветок, лобстерів і морських делікатесів. Риба та морепродукти надходять максимально свіжі, а асортимент є дуже широким і різноманітним."

Завітайте до магазинів №6-Б і №8 у терміналі “Риба та морепродукти”! Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ