Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Як пройшов "НавігаторПоШувару" у магазині "Дідо"

Новини компанії

"НавігаторПоШувару" — це соціальний проект для школярів. Його мета — покращити життєві навички, привчити учнів усвідомлено ставитися до власного здоров’я, збільшити обізнаність щодо збереження корисних компонентів у продуктах харчування та підвищити рівень соціалізації молоді. У рамках проекту “Навігатор по Шувару” 2 березня львівські школярі завітали до магазину “Дідо”. На них чекала екскурсія та практичні завдання. Вони змогли подивитися, які процеси відбуваються у різних цехах.

Валентина Олійник, методист навчально-педагогічного центру м. Львів:
“У нас є постійними учасниками 34 учні та 6 вчителів, які керують цими групами. Нас радо привітав магазин “Дідо”. Учням розповіли, як виготовляють йогурти та кефіри, чому це здорова їжа. Ми слухали інформацію про те, як виробляють сири. Учні ставили дуже багато запитань щодо якості твердих сирів. Також їм показали м’ясний цех і розказали про те, як правильно вибирати м’ясо та ковбасні вироби.

Кожна така зустріч завершується творчим домашнім завданням для дітей. Цього разу магазин “Дідо” запропонував всім учням взяти додому закваску, щоб самостійно виготовити йогурт. Потрібно оригінально описати цей процес і виставити результат на сторінці у FB.

28467983_2222437607767240_2627103620062081565_n

Також у п’ятницю був оголошений переможець попереднього конкурсу від магазину “Одіссей”. Учні вдома мали приготувати страву з риби чи морепродуктів, взяли участь близько 10 учасників. Перемогла учениця школи №42, вона отримала приз від “Одіссею” — набір устриць.”

Слідкуйте за новинами проекту на сторінці ринку "Шувар" у FB: https://www.facebook.com/Shuvar.WMAP


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ