Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Яка цікава продукція була представлена на фестивалі "Повен стіл"

Новини компанії

Фестиваль локальних продуктів "Повен Стіл" тривав два дні 20-21 квітня 2018 року. У межах Фестивалю діяв ярмарок, де можна було придбати якісну продукцію і тим самим підтримати українського виробника цікавих продуктів.

Віталій Маланчук: “У нас є “Спілка приватних виноградарів і виноробів Львівщини”. Ми популяризуємо винаградарство й виноробство у Львівській області. Кожен має декілька кущів: хтось парочку, хтось десяток, а хтось і сто. Всі займаються улюбленою справою. Колись м. Винники було виноробним краєм, то ми хочемо відновити ці традиції. Кожен потрохи робить вино, їздить представляє його на фестивалях. У нас є біле, червоне, рожеве. Останнє користувалося найбільшим попитом сьогодні на “Повному столі”, бо це тренд.”

Пан Олександр: 
“Ми представляємо овечі витримані сири ТМ “Lacon”. Сама ферма розташована у Кам’янець-Подільському районі в селі Чабанівка. Саме там споконвіку займалися вівчарством. Ми придбали ферму, завезли туди єдину в Україні французьку породу овець “лакон”. Її особливість у тому, що кінцевий продукт не має специфічного запаху. У неї чисте вим'я, що дає можливість підключити автоматичну дойку. У нас єдина в Україні автоматична лінія для овець.

По паспорту вівця породи лакон дає до двох літрів молока, при тому що звичайна зазвичай дає 300 грам. Ми займаємося цим вже десять років, із 40 овець у нас вже стало 2000. Виробництво повністю стерильне, використовується лише овече молоко без домішок коров’ячого чи козиного.

Кінцевий продукт є гіпоалергенним і безлактозним повністю натуральним. У сирі є лише молоко, сичужний фермент, закваска та трошки солі (якщо це бринза чи сир у натуральній оболонці). Ті сири, що представлені на фестивалі “Повен стіл”, витримуються рік, а взагалі за технологією від 6 місяців. У  нас уже є асортимент, з яким ми вийшли на ринок минулого року. До цього ми робили лише один вид сиру, і його миттєво розбирали. Сподіваємося, що в майбутньому цей сир матиме попит на вашому ринку та дуже раді, що львів’яни сьогодні мали змогу скуштувати якісну продукцію українського виробництва.”


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ