Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Корисні солодощі та оригінальні сири — чим дивували на фестивалі "Повен стіл"

Новини компанії

Фестиваль локальних продуктів "Повен Стіл" тривав два дні 20-21 квітня 2018 року. У межах Фестивалю діяв ярмарок, де можна було придбати якісну продукцію і тим самим підтримати українського виробника цікавих продуктів.

Пані Олеся: “Я представляю бренд “Корисні солодощі”. Прийшов час відмовитися від шкідливого та непотрібного та дозволити собі смачне й корисе. Ми пропонуємо корисні солодощі для дітей і дорослих, які створені з натуральних продуктів за унікальними авторськими рецептами. Мене надихнули на це герої українських казок. Наші цукерки підживлюють розум, додають сили, розвивають наполегливість, стимулюють винахідливість і дарують дезтурботність.”

Пан Ігор: “На фестивалі “Повен стіл” ми пропонуємо сири та додатки до них від ТМ “З Гарбузового раю”. Сири витримані й свіжі, з трюфелями, з копченою паприкою, часником, перчиком — доволі різні. Наші сири можуть подобатись, дуже не подобатись, але вони обов’язково запам’ятаються й нікого не лишать байдужими. Виробництво проходить у с. Великий Любінь (Городоцький район, Львівська область). Зараз на нашій сироварні відбувається капітальний ремонт, і орієнтовно під кінець літа ми вже будемо приймати екскурсії. Також плануємо відкрити там сироварну школу.”


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ