Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Туреччина планує розпочати експорт черешні в Європу на 2 тижні раніше

Новини галузі

В цьому році перша черешня з Туреччини з’явиться на Європейському ринку майже на два тижні раніше.

Представники німецької торгово-виробничої компанії Kölla повідомляють про те, що цьогорічний сезон черешні розпочнеться як завжди з турецької ягоди. Але на два тижні раніше, ніж зазвичай. "Перші партії черешні з Туреччини на ринку Європи очікуються вже в останній тиждень травня, тобто майже на 2 тижні раніше, ніж зазвичай, тоді, як перші поставки з Іспанії та Франції з’являться на 7-10 днів пізніше”, - розповіли представники компанії Kölla .

За попередніми прогнозами фахівців, врожай черешні одного з популярних в Туреччині сортів Наполеон цього річ значно перевищить обсяги минулого року.

Експерти також наголошують, що, не зважаючи на запізнення, в Іспанії в цьому році прогнозуються доволі великі обсяги врожаю черешні, особливо це стосується регіонів Таррагона та Лерида.

Врожай ягоди в таких країнах, як Італія та Греція теж буде збиратися із незначним запізненням, проте, подальші прогнози стосовно обсягів експерти робитимуть вже з огляду на погодні умови у найближчі тижні.

Щороку Туреччина експортує понад 60 тис. тонн свіжої черешні, більшу частину цього обсягу країна поставляє саме на ринок Європи.

На ринку України вже присутня перша вітчизняна ягода, а за зміною цін на черешню та інші види ягід, фруктів та овочів слідкуйте на цьому порталі у розділі "Аналітика".

fruitnet.com



інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ