Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Придбайте на майданчику смачні сезонні продукти

Новини компанії

Багато хто замислюється над тим, звідки ж восени береться нестача вітамінів. І дійсно, якщо ми все літо харчувалися овочами, фруктами, ягодами, то за літо наш організм повинен був запастися вітамінами на цілий рік. Справа в тому, що далеко не всі вітаміни можуть накопичуватися в організмі. Існує поняття «добова норма» вітамінів і мінералів, це якраз про ті речовини, які повинні надходити до нашого організму щодня. Восени є прекрасна можливість отримати вітаміни із сезонних продуктів.

На майданчику ринку “Шувар” є багато кавунів, динь, яблук, слив із різних регіонів України. Ви сміливо можете купувати там фрукти та овочі , адже всі вони не лише смачні, а й безпечні. Державна лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи на ОРСП проводить щоденний огляд продукції на майданчику та оцінює її придатність до продажу. Недоброякісна продукція до реалізації не допускається.

Завітайте на майданчик для торгівлі з автомобілів, щоб поласувати смачними овочами, ягодами та фруктами! Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ