Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Кращий Господар Львівщини 2018

Новини компанії

Виробництво сільськогосподарської продукції, в секторі селянських господарств має соціальну спрямованість – це сфера отримання доходів сільськими жителями, з одного боку, і за рахунок даного сектору держава досягає певного рівня продовольчої безпеки, з іншого боку.

Враховуючи те, що особисті селянські господарства є найчисельнішими представниками сімейного типу в аграрному секторі економіки, та і фактично працюють, як сімейні фермерські господарства, необхідно створити правові, економічні і соціальні умови їх трансформації з набуттям статусу юридичної, фізичної особи-підприємця-виробника сільськогосподарської продукції, їх повноцінної участі в аграрному ринку, стимулювання створення на їх основі кооперативних утворень, об’єднань, асоціацій, посилення соціального захисту. Саме тому, як продовження стратегічної програми розвитку та підтримки таких господарств, прискорення трансформації особистих селянських господарств у сімейні фермерські товарного напрямку, проводиться Фестиваль.

У програмі фестивалю визначатиметься кращий господар Львівщини серед фермерських і серед селянських господарств та кооперативів, планується проведення різноманітних конкурсів (перегони равликів, зважування птиці на око, доїння кіз, спортивні естафети та інші конкурси), виступи творчих колективів, розваги тощо. Можна буде посмакувати улюбленими стравами та напоями, які виготовлені з українських продуктів.

В межах Фестивалю діятиме ярмарок, де можна буде придбати якісну продукцію і тим самим підтримати українського виробника цікавих товарів. В асортименті ярмарку — фермерські сири та молочні продукти; домашні ковбаси, паштети, копченості; українські устриці, хліб і випічка; різноманітні соуси, конфітюри та джеми; шоколад, мед, десерти і солодощі, крафтове пиво та багато іншого.

Долучайтеся до події у Facebook та стежте за останніми новинами


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ