Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Замовте вишукані квіткові композиції від бренду KVITOCHKA

Новини компанії

Христина Дідух — успішна бізнес-леді, яка створила власний бренд KVITOCHKA та заснувала студію флористики. Сьогодні KVITOCHKA — один із лідерів галузі у Львові. На ринку “Шувар” є магазин від цієї торгової марки. Там можна придбати вишукані букети та композиції за найкращими цінами, адже бренд працює з виробниками без посередників.

Працівники магазину виключно професійні флористи, які здатні створити прекрасний унікальний букет, орієнтуючись на ваші побажання. Усі композиції можна замовити з доставкою. Їх виготовляють виключно зі свіжих рослин і ретельно закріплюють, перш ніж передати до рук кур'єра. Готові композиції неодмінно вразять вас досконалим виконанням і красивим виглядом.

Христина Дідух: “Мабуть, всі погодяться, що флористика — це красивий бізнес. Тому, обираючи те, чим я буду займатися 8 годин кожен день, керувалася саме цим. Клієнти переважно цікавляться класикою — троянди складають левову частку всього обсягу збуту квітки. Але зараз пробуємо додати щось нове: стабільно поставляємо піони, гортензії, хамелаціум, евкаліпт. Мабуть, перші привезли озотамнус. Зараз активно розвивається тема "еко". Думаю, вона буде відображена і у флористиці. Більше природніх матеріалів, оформлення у стилях рустик і бохо”.

Рекламний слоган “KVITOCHKA” звучить: “Доставляємо квіти та щастя цілодобово”. Тож запрошуємо на #ЗакупиНаШуварі, щоб ви отримали не тільки гарні квіти, але й радісні миті!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ