Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Ринок замороженої плодоовочевої продукції у Польщі продемонстрував чергове зростання

Новини галузі

Згідно даних ЦСУ Польщі, тільки за останній рік, ринок заморожених фруктів та овочів у країні зріс майже на 6% в натуральному виразі та на 7,4% в грошовому. Важливим є той факт, що позитивна тенденція стосується усіх видів заморожених продуктів, - пише портал sadyogrody.pl.

Експерти ринку вже роблять перші припущення стосовно того, що сезон 2018/19 може стати рекордним за обсягами виробництва заморожених ягід та фруктів у Польщі. Лише у червні - липні 2018 року, виробництво замороженої плодово-ягідної продукції у країні збільшилося на 24% до рекордного за цей період рівня 198 тис. тонн.

“Якщо говорити про максимальне збереження поживної цінності продукції, у порівнянні із іншими методами переробки продуктів харчування, заморожування лишається одним із найбільш ефективних. Ринок заморожених фруктів та овочів, також, зростає завдяки тому, що потреби польського споживача в останні роки кардинально помінялися. Все більш популярним у світі стає тренд здорового харчування і Польща не є вийнятком — наш споживач готовий платити за якісну та корисну для його здоров’я продукцію, а ринок, як відомо зростає відносно попиту”, - розповідає Мацей Радзивілл генеральний директор компанії IceFood.pl, яка займається реалізацією замороженої продукції.

Нагадаємо, спостерігати за динамікою цін на плодоовочеву продукцію на ринку України, Польщі та Іспанії дуже зручно на цьому порталі у розділі "Аналітика".

sadyogrody.pl


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ