Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

ТМ “Мізочпродукт”: “Ваші високі вимоги – наша висока якість”

Новини компанії

Клієнтам ринку “Шувар” пропонується дуже різноманітний асортимент ковбасних виробів. Важливою справою у виробництві є вимоги покупця, на що й підприємство ТМ “Мізочпродукт” робить основний акцент. Представники торгової марки дотримуються правила: “Ваші високі вимоги – наша висока якість”.

Саме якість – головний пріоритет і запорука успіху ТМ “Мізочпродукт”. Використання якісної сировини, оригінальних пряно-ароматичних композицій, дотримання усіх важливих складових ковбасних виробів (зовнішнього вигляду, смаку, аромату, показників безпеки). Все це дозволяє виробляти якісну продукцію широкого асортименту за традиційною та сучасною рецептурою.

Мізоцькими ковбасами смакують як дорослі, так і діти. Широкою популярністю користуються варені ковбаси, напівкопчена й варено-копчена група ковбасних виробів. Новим напрямком у розвитку підприємства є виготовлення копченостей. Деякі позиції в асортименті ТМ “Мізочпродукт” не мають аналогів в Україні.

Шукайте смачні та якісні ковбасні вироби від ТМ “Мізочпродукт” на прилавках магазинів у терміналі "Ковбаси та копченості". Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ