Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

“EuroCommerce” гарантує найвищу якість продукції та її відповідність європейським стандартам

Новини компанії

У терміналі "Свіже м'ясо" ми об’єднали на одній території кращих підприємців. Вони – це справжні знавці своєї справи. Підприємці слідкують за тим, щоб їхній асортимент і рівень сервісу відповідав потребам клієнтів.

Відтак у магазині №2 Ви знайдете продукцію компанії “EuroCommerce”. Це свіже, охолоджене та заморожене м’ясо та м’ясні продукти (свинину та різноманітні субпродукти — легені, серця, нирки, вушка, сало). Тварин до забою спеціалісти відбирають самостійно, ретельно слідкуючи, щоб вони відповідали ветеринарним нормам. Завдяки цьому “EuroCommerce” гарантує найвищу якість продукції та її відповідність європейським стандартам. Для підприємців якість продукції настільки ж важлива, як і вчасна доставка. Усвідомлюючи це, компанія створила власне транспортне підприємство з автопарком сучасних автомобілів та спецтехніки.

8J2A8090

Михайло Селіванов, керівник відділу маркетингу “EuroCommerce”:
     “Наш завод розташований біля Червонограда. Забиваємо близько тисячі свиних півтуш в день, також працюємо з яловичиною. Для кожного етапу обробки м’ясопродукції створено спеціальний цех. Ми працюємо як з невеликими (5-6 свинячих тушок на тиждень), так і з «габаритними» замовленнями (50-60 тонн м’яса на день для одного клієнта). Плануємо працювати з європейською системою обвалки, слідувати новим тенденціям.

     Маємо спеціальний пристрій, який визначає клас півтушки. Завдяки ньому можна дізнатися відношення м’язової тканини до сала. Це дозволяє нам відсортовувати м’ясо та співпрацювати з тими фермерами, у яких справді хороша свинина. У нас є сертифікат Haas, який підтверджує якість продукції, адже ми дотримуємося всіх норм безпеки. Наша мета — надати споживачам доступний, якісний і безпечний продукт”.

Завітайте до магазину №2 “EuroCommerce” у терміналі “Свіже м’ясо”! Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ