Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Новітні технології виробництва та співпраця — запорука успіху на зовнішньому ринку - експерт

Новини галузі

Виробники як Польщі, так і ЄС, загалом, повинні розвиватися. Для того, щоб виграти конкуренцію на світовому ринку, треба виходити на новий рівень виробництва ”, - про це заявив Вітольд Богута, президент Національної спілки виробників фруктів та овочів Польщі, в ході дебатів на конференції „Sady i Ogrody”.

"Яким має бути успішне господарство майбутнього? Що буде важливим для споживача при виборі продукції? Питань виникає, насправді чимало. Я вважаю, що єдиний вірний шлях до розвитку — це шлях якості!", - зазначила проф. Інституту садівництва Скерневіце Малгожата Корбін.

За словами фахівця, садівництво в Польщі в останні роки продовжує розвиватися. Для того, щоб цей розвиток був довершеним та приніс результат, потрібно враховувати низку факторів.

Я вважаю, найголовніше, чому зараз варто вчитися виробникам — це співпраця, тобто, злагоджена робота для спільної мети. Однією із ключових передумов успіху на зовнішніх ринках є організованість та системність поставок продукції, якої буде значно легше досягнути виробникам, які співпрацюють в межах певного об’єднання чи групи.

Майбутнє галузі - це кооперативи та групи виробників. Метою таких груп має бути виготовлення продукту найвищої якості.

Слід пам’ятати, для того, щоб отримати високу якість, в неї неодмінно потрібно інвестувати. Гарна якість — це сучасна технологія вирощування, належний захист, правильне збирання та зберігання врожаю.

Саме таким чином, можна буде здобути собі постійного клієнта, який захоче купити у вас повторно та порекомендувати ваш продукт іншим”, - розповіла пані Корбін.

Стежте за новинами та подіями ринку плодоовочевої продукції разом із «Інфо-Шувар» на каналі Телеграмм

Відстежувати динаміку цін на всі види сільськогосподарської продукції  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

sadyogrody.pl


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ