Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Зростання імпорту та проблеми із внутрішніми продажами — сьогодення ринку яблука в Китаї

Новини галузі

У сезоні 2018/19 імпорт яблука в Китаї зростатиме, що може обернутися перевантаженням внутрішнього ринку. Про це повідомляє портал freshplaza.com. із посиланням на дані Міністерства сільського господарства США.

Фахівці галузі зазначають, що поточний сезон яблука став однаково нелегким як для виробників ЄС, так і Китаю.
Сьогочасні реалії ринку яблука в Китаї були обумовлені, насамперед, втратами врожаю, через несприятливі погодні умови. Нагадаємо, згідно останніх офіційних підрахунків, цього року загальний врожай яблука в Китаї зменшився майже на чверть до обсягу 31 млн. тонн.

Аналізуючи внутрішній ринок, не залишиться непоміченим той факт, що у поточному сезоні частка яблука у внутрішніх продажах на ринку Китаю продовжує зменшуватися. В тому числі, знижуються обсяги продажів яблука високої якості.

Фахівці ринку пояснюють таке явище зміною споживацьких вподобань. Також, не менш важливим фактором є ціна. Як вже повідомлялося раніше, китайське яблуко за рік подорожчало в середньому на 40%, а в деяких регіонах країни ціна сьогодні зросла вже вдвічі.

З одного боку, цією ситуацією можуть скористатися трейдери, що працюють на внутрішньому ринку, проте для експортного ринку висока ціна є швидше негативним фактором, - зазначають експерти.

Спостерігати за щоденними змінами цін на найпопулярніші сорти яблука на гуртових ринках України та Польщі можна за посиланням info.shuvar.com/analytics

Стежити за найсвіжішими новинами плодоовочевого ринку можна , підписавшись на наш Telegram-канал  t.me/InfoShuvar

freshplaza.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ