Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Порадуйте близьких трояндами від українського виробника

Новини компанії

Директор магазину Fresh Rose Ярослав Захарків розказав про асортимент і принципи роботи:

“Компанія Fresh Rose є головним партнером компанії-виробника троянди "Флора Вест". Тобто ми — партнерська структура, яка реалізує продукцію від виробника. Fresh Rose пропонує:

  1. Якісну продукцію — троянда завжди свіжозрізана. Тричі на тиждень ми завозимо свіжу квітку і таким чином постійно оновлюємо асортимент і запаси гуртівні.
  2. Конкурентну ціну — продукція від виробника, відповідно і ціна приваблива.
  3. Відмінний сервіс — робимо ставку на довготривале партнерство, клієнтоорієнтованість. Завдання нашої команди — задовольнити наших клієнтів.

Наразі пропонуємо 13 сортів троянди українського виробника. Це All Stars, Aqua, Avalanche, El Toro, Prestige  та інші. Маємо чіткі наміри забезпечити в першу чергу потребу наших клієнтів. Це реально завдяки імпортним поставкам різного роду квітів та екзотичної зелені. Тобто скоро у нас буде більш широкий асортимент — не тільки троянди. Додатково гуртівня має в наявності товари флористичної групи та декорів.

На виробництві використовується сучасне європейське обладнання та постійний контроль якості, правильні температурні режими транспортування та зберігання. Саме тому наша троянда може виглядати свіжою після зрізу ще 10-14 днів. Постійним клієнтам пропонуємо систему знижок в залежності від обсягів закупівель. Тобто працюємо в дусі Win-Win, розуміючи, що тільки так можна досягнути стабільного успіху!”

Завітайте до магазину "Fresh Rose" у квітковому ряду, щоб придбати якісні свіжі квіти та декор! Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ