Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Чи безпечна продукція на ринку "Шувар"?

Новини компанії

Продукція у терміналах і на майданчику ринку є безпечною. Щоб переконатися в цьому, питайте у продавців експертний висновок про якість товару. Однією з підстав для торгівлі на майданчику є експертний висновок державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ОРСП. Тобто продавець має право розпочинати торгівлю продукцією лише після того, як вона пройде ветеринарно-санітарну експертизу в державній лабораторії на території оптового ринку. Таким чином можна отримати експертний висновок про якість товару. Також надається касовий чек на надану послугу.

Наталія Васерук, завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи №22 на ринку “Шувар”: “Згідно ЗУ про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів документом, який повинен супроводжувати вантажі, є ТТН (ст. 37, п. 7). Продукція промислового походження також повинна мати супровідні документи, що засвідчують якість продукції, за яку відповідає виробник."

Продукція на оптовому ринку “Шувар” не лише смачна та якісна, але й безпечна.  Завітайте на ринок і переконайтеся в цьому. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ