Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Висока якість і чудовий смак: придбайте овочі та фрукти на ринку "Шувар"

Новини компанії

У фpуктax і oвoчax міcтитьcя вeличeзнa кількіcть вітaмінів і мінepaлів, які здатні пoліпшити зaгaльний cтaн здopoв'я, poбoту вcіx фізіoлoгічниx cиcтeм opгaнізму та зaxиcтити від нaйвaжчиx зaxвopювaнь. Toму вoни пoвинні cтaти нeвід'ємнoю чacтинoю щoдeннoгo paціoну будь-якoї людини.

У терміналі “Овочі та фрукти” є широкий вибір різних фруктів і овочів, які вирізняються високою якістю та чудовим смаком. Вся продукція безпечна. У цьому ви можете переконатись, попросивши у продавців експертний висновок про якість товару. Його надає державна лабораторія на території оптового ринку.

Біля терміналу “Овочі та фрукти” є зона оптової та роздрібної торгівлі — "Шоу-рум". Це унікальний проект на оптовому ринку “Шувар”, завдяки якому процес покупок став набагато зручнішим. Для вас в одному місці сконцентрований широкий асортимент різноманітних фруктів і овочів за низькими цінами. Ви зможете придбати продукцію високої якості та заощадити свій час. Немає необхідності використовувати візок, тож ви будете здійснювати покупки легко і з задоволенням.

Завітайте до “Шоу-руму” та терміналу “Овочі та фрукти”, щоб придбати смачні та якісні фрукти, овочі та зелень.  Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ