Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

У квіткових рядах ви завжди знайдете вишуканий декор і свіжі квіти

Новини компанії

У магазинах на ринку “Шувар” є вишуканий декор, а також свіжі та ретельно відібрані квіти різних сортів на будь-який випадок. Все завдяки нашим кращим підприємцям. Вони забезпечують чудовий сервіс і працюють над розширенням асортименту.

У квіткових рядах представлені останні новинки в індустрії оздоблення. Є широкий вибір стрічок, плівок, сіток і паперів. У магазинах на ринку "Шувар" ви знайдете, чим прикрасити найвишуканіший букет: буси, дротики, наклейки. У деяких магазинах є флористи, які займаються оформленням свят. Майстри своєї справи дадуть вам поради щодо кольорової гами та сортів, тож ваш задум буде втілений до дрібниць.

На оптовому ринку “Шувар” ви зможете придбати свіжі квіти протягом усього року, незалежно від сезону та погоди. Для вас створять прекрасні букети або квіткові корзини, запропонують чудові вазони та супутні товари.

Перегляньте карту, щоб швидко дістатися до потрібного магазину: https://shuvar.com/scheme/Kvity-ta-suputni-tovaryЧекаємо на #ЗакупиНаШуварі у квіткових рядах!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ