Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

У галереї "Солодощі" є продукція бджільництва від українських виробників

Новини компанії

Мед один із найпопулярніших підсолоджувачів. Він широко використовуються зі значною користю для здоров'я. Мед вважається найкращою харчовою продукцією у всьому світі. У нього є безліч лікувальних властивостей, які допомагають у лікуванні застуди й ангіни. Його склад допомагає боротися з інфекціями, викликаними вірусами та бактеріями.

Використання меду для шкіри дуже корисне завдяки його зволожуючим і живильним властивостям. Мед також відомий як відмінне джерело природної енергії. У ньому є природний неперероблений цукор, який надходить безпосередньо у кров. Це може спричинити швидкий приріст енергії.

У HoReCa Center на ринку “Шувар” є галерея “Солодощі”. Там представлена продукція кондитерська українського та імпортного походження. Також ви знайдете продукцію бджільництва від кращих українських виробників. У продажу є різні види меду, перга, прополіс, пилок, воскова міль, маточне молочко, трутневий гомогенат, забрус тощо.

Завітайте до HoReCa Center, щоб ознайомитися з асортиментом і оцінити якість товарів, а також просто попити кави чи скуштувати смачні страви з імпортних продуктів. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ