Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Продукція на майданчику безпечна для вживання: питайте у продавців про експертний висновок

Новини компанії

Ринок "Шувар" регулярно відвідує безліч клієнтів не лише зі Львова, а й інших міст. "Шувар" — найкращий вибір для тих споживачів, хто хоче придбати якісну та безпечну продукцію за вигідною ціною як гуртом, так і в роздріб. 

Продавець має право розпочинати торгівлю на МТА лише після того, як його продукція пройде ветеринарно-санітарну експертизу в державній лабораторії на території оптового ринку. Коли ви приходите на майданчик для торгівлі з автомобілів, то можете поцікавитися тим, чи є на продукцію експертний висновок державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Його наявність свідчитиме про те, що продукція якісна та безпечна для вживання.

Наталія Васерук, завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи №22 на ринку “Шувар”: Якщо продукція промислового походження, то вона повинна мати документи та гарантію, яку дає на них сам виробник. Ми перевіряємо документи і проводимо спеціальні процедури, які показують, чи продукт безпечний для вживання."

Державна лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи на ОРСП проводить щоденний огляд продукції на майданчику та оцінює її придатність до продажу. Якщо виявиться, що у продавця є неякісна продукція, працівники лабораторії складають акт про недопущення до реалізації товарів (у порядку, передбаченому чинним законодавством).

Продукція на оптовому ринку “Шувар” не лише смачна та якісна, а й безпечна. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ