Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Порадуйте близьких смачною стравою з печериць

Новини компанії

На ринку “Шувар” працюють найкращі підприємці. Вони надають чудовий сервіс і турбуються про те, щоб у клієнтів був широкий вибір продукції. Зокрема, у “Шоу-румі” в терміналі “Овочі та фрукти” є багато різних грибів.

Продавець у магазині №69 у “Шоу-румі”: “У нас є багато різних грибів: печериці першого сорту, королівські, відкриті, мариновані, великі шампіньйони. Також у продажу маємо гливи. Заходьте, усі гриби дуже якісні.”

IMG_7040

Приготуйте грибну страву, щоб порадувати близьких. Пропонуємо вам рецепт фаршированих печериць.

Інгредієнти (на 6-10 порцій):

  • Печериці свіжі - 6-10 штук (великі)
  • Фарш м'ясний - 100-150 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Сир твердий - 100 г Сметана 
  • 2 Ст. ложки (20% або більше)
  • Зелень свіжа - пучок (будь-яка на ваш смак)
  • Сіль - за смаком
  • Рослинна олія - 1 ст. ложка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Відріжте ніжки грибів та чайною ложкою акуратно очистіть капелюшки. Ніжки й залишки печериць дрібно наріжте. Також дрібно наріжте цибулю та обсмажте на невеликій кількості рослинного масла до м'якості. Додайте шампіньйони й обсмажуйте протягом 1-2 хвилин.

Далі додайте фарш, посоліть і обсмажуйте до готовності м'яса. Зелень дрібно наріжте, а сир натріть на тертці. У сметану додайте зелень і половину сиру — перемішайте. До м'ясної начинки додайте сметанний соус і перемішайте. Капелюшки печериць щільно наповніть начинкою. Перекладіть гриби до форми для запікання й посипте сиром, що залишився. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте протягом 30-35 хвилин.

Фаршировані печериці готові! Найкраще подавати їх у гарячому або теплому вигляді. Ваші гості будуть приємно здивовані і обов'язково запитають рецепт.

Завітайте до “Шоу-руму” та терміналу “Овочі та фрукти”, щоб придбати смачні та якісні гриби.  Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ