Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Василь Козар: до матчів з «Карпатами» готуємося в режимі дворазових тренувань

Новини спорту

Головний тренер гандбольної «Галичанки» Василь Козар розповів про підготовку команди до важливих матчів чемпіонату України з ужгородськими «Карпатами», які «Галичанка» проведе на виїзді 8 та 9 лютого.

«На жаль, у чемпіонаті України наступила велика перерва, яку ми маємо чимось заповнити, - каже Василь Козар. – Перерва була настільки великою, що на період новорічно-різдвяних свят ми дали дівчатам невеличку відпустку.

Зараз працюємо у режимі дворазових тренувань. У нас триває підготовчий період, який ми не можемо заповнити спарингами. Планували спочатку їхати до Польщі, а згодом і запросити польські команди до нас до Львова, однак через різні причини ці спаринги зіграти нам не вдалося. Здебільшого через те, що у січні у поляків активна стадія національного чемпіонату.

Вдалося нам зіграти товариський матч з командою хлопців зі СКА і до матчів з «Карпатами» плануємо зіграти з ними ще один поєдинок. У цих матчах наше головне завдання підтягнути молодь та дати зіграти усім без винятку» - сказав Василь Козар.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ