Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Вразьте друзів своїм кулінарним талантом — приготуйте курятину (рецепт)

Новини компанії

У терміналі “Свіже м’ясо” на оптовому ринку “Шувар” завжди великий вибір свіжої продукції. Зокрема, можна придбати м’ясо курки: цілу тушку, стегно, філе, четвертинки (лапки з хребтом), окорок (лапка без хребця), гомілки та крильця. У продажу є фарш і субпродукти: печінка, шия, серце й шлуночок.

У терміналі “Свіже м’ясо” представлене куряче м’ясо від різних українських виробників. Серед них — Самбірська птахофабрика, «УЛАР», «Наша ципа», «Селянська курочка» та інші. М'ясо курки містить багато білка й амінокислот. А його калорійність значно менша ніж в інших видів м'яса. Тому курятина часто стає складовою дієтичних страв і основою меню правильного харчування.

Вразьте друзів своїм кулінарним талантом — приготуйте курятину! Пропонуємо вам рецепт класичної страви індійської кухні — курки карі.

Інгредієнти:

  • 600 г курячого філе
  • 4 помідори
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 30 г кореня імбиру
  • 2 ч. л. карі
  • 100 мл вершків 10%
  • 100 мл води
  • сіль і перець за смаком
  • 2 ст. л. оливкової олії

Поради:

Щоб зробити страву більш гострою, потрібно покласти до соусу половину невеликого перцю чилі, нарізану тонкими кільцями. Варто зробити це на стадії додавання курячого філе. Якщо бажаєте зробити смак більш колоритним, спробуйте замінити вершки консервованим кокосовим молоком.

Як приготувати курку карі:

  1. Дрібно наріжте цибулю і часник, а корінь імбиру натріть на тертці. Куряче філе наріжте невеличкими шматочками, а помідори — середніми кубиками.
  2. Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажте цибулю до легкого золотистого відтінку. Влийте 50 мл води і дайте їй випаруватися на невеликому вогні. Додайте часник і імбир, а також воду, що залишилася (знову дайте їй випаруватися).
  3. Додайте карі, сіль і перець за смаком. Перемішайте та обсмажуйте ще протягом 1-2 хвилин. Додайте помідори і протушкуйте все разом 6-7 хвилин. Покладіть до соусу підготовлене філе й тушкуйте, помішуючи 25 хвилин. Після цього додайте вершки й тушкуйте ще 10 хвилин.
    Джерело: http://edinstvennaya.ua/kitchen/recipes/710-pikantnaya-kuritsa-karri 

Цю страву легко приготувати, а результат порадує незвичайним пряним смаком і ароматом.
Завітайте до терміналу “Свіже м’ясо”, щоб потішити своїх близьких м'ясними стравами.
Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ