Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

У HoReCa-Center є справжні ексклюзиви для спеціалізованих клієнтів

Новини компанії

На оптовому ринку "Шувар" є продукція на будь-який смак. А для спеціалізованих клієнтів (представників готельно-ресторанного бізнесу) ми маємо справжні ексклюзиви. Завітайте до HoReCa-Center: там представлена продукція бакалійної та кондитерської групи українського та європейського виробництва.

HoReCa-Center призначений для гуртово-роздрібного продажу товарів. Є багато різної продукції із Іспанії та Італії. Наприклад, значний попит серед клієнтів має хамон  іспанський національний делікатес, сиров'ялене свиняче стегно. Є й такі ексклюзиви як стебло пальми у баночках чи риба-голка.

У галереях "Делікатеси" та "Кондитерські вироби" ви також знайдете різні види оливок і сирів, кави та чаю, цукерок і печива тощо. Є суто іспанські національні солодощі, зокрема, туррон. У продажу доступні різні види, наприклад, із кокосом чи горіхами. Переважно їх роблять до Нового року ті фабрики, які спеціалізуються на виготовленні морозива.

IMG_3588

Олеся Боднар, менеджер HoReCa Center, розповіла про переваги центру:

“HoReCa Center зручний для підприємців у плані обігу продукції. Вони завжди вітають роздрібного покупця, але великі обсяги товарів дозволяють робити акцент на гуртових продажах. Тому для підприємців створені умови, щоб можна було швидко відвантажувати товари, оперативно оновлювати продукцію й завжди мати в магазині заповнені полиці.

У магазинах є термінали, тож можна розраховуватися карткою. Продукцію регулярно бере на експертизу державна лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи на ОРСП. У HoReCa Center зручно організована логістика для клієнтів. Є можливість брати возики різного об’єму на території парковки. Галереї працюють у зручний час і для гуртових, і для роздрібних клієнтів: з 7:00 до 18:00. Варто прийти хоча би для того, щоб ознайомитися з асортиментом, оцінити якість товарів, а також просто попити кави чи скуштувати смачні страви з імпортних продуктів. Чекаємо на вас!"

Запрошуємо до HoReCa Center, щоб ви могли придбати якісну продукцію за доступною ціною. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ