Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Запрошуємо ознайомитися із асортиментом випічки на заквасках від Артизанської пекарні “Млин”

Новини компанії

Ремісничий хліб ручної роботи на заквасках від Артизанської пекарні "Млин", яка представлена у HoReCa Center, в павільйоні Солодощі, готується за французькими рецептурами з борошна українських виробників .

Хліб на заквасках дуже смачний та корисний для організму, насичений всіма необхідними вітамінами та мінералами, а головне — від такого хлібчика не набирають зайвої ваги.

Сьогодні хочемо познайомити вас із асортиментом продукції ТМ “Млин” детальніше.

Хліб фірмовий «Злаковий» на закавасці ТМ «Млин»

Це хліб із цільнозернового борошна, з додаванням злаків : маку, кунжуту, насіння соняшника, насіння льону, пшона . В насінні злаків міститься велика кількість вітамінів, мікроелементів і ряд найважливіших біологічно активних речовин, тому, цей хліб дуже корисний та ситний. Він має виражений аромат та насичений злаками післясмак.

Хліб «Кампань» на заквасці ТМ «Млин»

Житньо-пшеничний хліб з борошна жорнового помелу. Додавання пшеничного борошна покращує фізичні властивості житнього тіста і дозволяє отримати хліб із м'якушем кращої структури. Із збільшенням частки пшеничного борошна вологість і кислотність хліба зменшується, а пористість зростає. Хліб має нейтральний смак та приємний запах. Він буде чудово смакувати із повсякденними стравами.

2

Десертний хліб «Кампань» з додаванням яблук та кориці на заквасці ТМ «Млин»

Житньо-пшеничний хліб з борошна жорнового помелу. Ексклюзивності хлібу надає легкий запах кориці та аромат яблук.

 

Хліб гречаний на заквасці ТМ «Млин»

Хліб з гречаного борошна жорнового помелу з високим вмістом рослинного білку, який включає в себе всі вісім незамінних амінокислот. Багатий на калій, фосфор, залізо, цинк, селен, марганець, магній, рутин, антиоксиданти, вітаміни групи В, Е. Дуже корисний при захворюваннях судин. Має ярко виражений гречаний запах та дуже насичений післясмак.

4

Хліб житній на заквасці ТМ «Млин»

Хліб з житнього борошна жорнового помелу. Ароматний, насичений, з пікантною кислинкою і апетитною хрусткою скоринкою. Багатий на вітаміни та мікроелементи . Містить різні вітаміни групи В (корисні для шкіри, нігтів та нервової системи), нікотинову кислоту, вітаміну Е, заліза і жиророзчинних вітамінів. Корисний для кишечника, завдяки великому вмісту грубих волокон та клітковини.

5

«Чіабта» заквасці ТМ «Млин»

Італійський білий хліб, виготовляється з пшеничного борошна та пшеничної закваски на опарі, з додаванням оливкової олії. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і м'якоть з нерівномірно розподіленою пористістю.

6

Десертний хліб «Сонце» на заквасці ТМ «Млин»

Хліб з пшеничного борошна з додаванням куркуми та родзинок . Хліб солодкуватий на смак за рахунок великої кількості родзинок в ньому, куркума додає делікатного запаху та смаку.

Хліб надзвичайно смачний , його можна вживати самостійно без додаткових страв.

7

Хліб Кукурудзяний на заквасці ТМ «Млин»

Хліб з кукурудзяного борошна дрібного помелу, має ніжний та легкий смак. Кукурудзяна мука додає хлібу солодкуватий смак, пустотливий жовтий колір і розсипчасту структуру.

Хліб вважається десертним та буде смакувати як додаток до легких закусок.

8

Хліб французький «Комплє» на заквасці ТМ «Млин».

Десертний хліб з пшеничного борошна з додаванням пшеничних висівок. Хліб  дуже корисний для організму, містить величезну кількість клітковини і чудово справляється з нормалізацією роботи кишечника . Має щільну структуру та насичений запах та смак висівок.

9

Хліб французький «Комплє» з грецьким горіхом на заквасці ТМ «Млин».

Десертний хліб з пшеничного борошна з додаванням пшеничних висівок та грецького горіха . За рахунок грецького горіха колір хліба набирає легко фіолетового кольору.

10

Хліб Селянський на заквасці ТМ «Млин»

Хліб з цільнозернового пшеничного борошна . Хліб має яскраво виражений сонячний колір та насичений запах та після смак . Має щільну структуру . Дуже смачний та ситний . Може випікатися з додаванням насіння соняшника.

11

Багет французький , з пшеничного борошна на заквасці ТМ «Млин»

Французька булка з пшеничного борошна з хрусткою скоринкою.

12

Багет злаковий на заквасці ТМ «Млин»

Французька булка з цільнозернового борошна з додаванням 5 злаків ( насіння соняшника , насіння льону , маку, кунжуту та пшона)

13

Багет гречаний на заквасці ТМ «Млин»

Французька булка з борошна вищого ґатунку та гречаного борошна .

14

Хліб бородинський на заквасці ТМ “Млин”

Житній заварний хліб з темним, майже чорним м’якушем, приємною солодкістю смаку і багатством запаху. Це кислувато-солодкий хліб із густим пряним ароматом, в якому добре відчутна нотка коріандру.

Булочка сніданкова з пшеничного борошна на заквасці ТМ «Млин»

Булочка з пшеничного борошна посипана кунжутом , або насінням соняшника.

15

Булочка сніданкова з житнього борошна на заквасці ТМ «Млин»

Булочка з суміші пшеничного та житнього борошна жорнового помелу посипана кунжутом або насінням соняшника.

15

Бріош ( здобна булочка ) з пшеничного борошна на заквасці ТМ «Млин»

Традиційна французька здоба. Солодка булка зі здобного тіста, до складу якої входять жовтки домашніх яєць та правдиве масло. Смачна булочка з дуже ніжною структурою з яскраво вираженим смаком вершкового масла. Може бути з начинкою ( повидло , мак , сир та ін.).

16  17

Булочка для гамбургерів з пшеничного борошна ТМ «Млин»

Пухкі, м `які булочки з пшеничного борошна , посипані кунжутом. Можуть використовуватись для сандвічів та гамбургерів .

18

Запрошуємо у HoReCa Center на ОРСП “Шувар” в Артизанській пекарні "Млин" ,де ви зможете скуштувати та обирати собі хлібчик до смаку!

Для замовлення продукції та із пропозиціями по співпраці звертайтеся за контактами :

тел +380673532975
вайбер +380504305757
ел.пошта mlynbakery@gmail.com
Наталія Головацька
ідеолог , засновник та співвласник Артизанської пекарні "Млин"

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!

 

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ