Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Скуштуйте високоякісні стейки вологої витримки від магазину ДІДО. Правдива їжа

Новини компанії

Завдяки своїй поживній цінності для організму, м’ясо є невід’ємною складовою раціону будь-якої людини. Та не кожен із нас є достатньо обізнаним у способах та технологіях приготування страв із м’яса, завдяки яким воно набуває неперевершених відтінків смаку.

Скажімо, чи відомо вам щось про витримку м’яса та чи здивує вас той факт, що у найвідоміших стейк-хаусах світу можна скуштувати м’ясо, яке визрівало півроку і, навіть, більше? Давайте розберемося в цьому питанні детальніше.

                      “Визрівання або витримка по суті - це процес руйнування м'язових волокон м'яса, відповідно, воно стає м'якшим. Є два види витримки: суха і волога. Вважається, що м'ясо, піддане вологій витримці, ніжніше, а м'ясо, після сухої витримки має більш насичений смак та аромат.  При сухій витримці, м'ясо визріває у спеціальних камерах із чітко визначеним рівнем вологості та температурою. Цей процес триває від 21 до 40 діб. В кінцевому результаті, м’ясо може втратити до третини своєї маси, за рахунок того, що з нього випаровується волога. Належно здійснити цей процес без спеціальної техніки неможливо, тому, волога витримка сьогодні є більш поширеною технологією обробки. У процесі вологої витримки, продукція перебуває у вакуумі, за рахунок чого зберігає свою вологість. Тривалість такого визрівання становить 14 діб.

              У магазині “Дідо” на ОРСП “Шувар” ми готуємо абсолютно різноманітні види стейків вологої витримки - серед них найпопулярніші Рібай, Ті-Боун, Портерхаус, Оссобуко, стейк Нью-Йорк та інші. Продукція користується активним попитом як серед рестораторів, так і серед пересічних клієнтів, які хочуть потішити своїх близьких смачними стейками. Сьогодні ми вже здійснюємо доставки по всій Західній Україні. Чимало клієнтів які цікавляться нашою продукцією вперше, вже згодом, при наступних замовленнях збільшують партії, бо задоволені якістю наших стейків у процесі роботи та їх кінцевим виходом”, - розповідає Андрій Женчук, технолог магазину “Дідо.Правдива їжа” на ОРСП “Шувар”

У магазині “Дідо” виключно свіжа, якісна та корисна продукція. Запрошуємо переконатися у цьому особисто, завітайте та обирайте стейки від “Дідо” собі до смаку!

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ