Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Ситуація на світовому ринку яловичини

Новини галузі

Після спалаху африканської чуми свиней у серпні 2018 року китайський уряд посилив прикордонний контроль. Посилення заходів контролю призвело до різкого скорочення обсягів торгівлі великою рогатою худобою через неофіційні канали з Гонконгу та В’єтнаму. Також на внутрішньому ринку Китаю скоротилась пропозиція свинини. Про це йдеться в останньому квартальному звіті RaboResearch Beef Quarterly.

“Дефіцит свинини в Китаї буде частково заповнений іншими видами м’яса, включаючи м’ясо птиці, яловичину, баранину. Через розмір ринку свинини в Китаї, додатковий імпорт і заміщення м’яса не можуть компенсувати зниження виробництва, і ми очікуємо, що у другому кварталі 2019 року ціни на всі види м’яса зростуть”,- стверджує Ангус Гідлі-Бейрд, старший аналітик м’ясного ринку в Rabobank.

Оскільки Великобританія є великим імпортером яловичини, в Rabobank вважають, що вихід країни зі складу ЄС призведе до змін на ринку цієї продукції. Прогнозується, що в 2019 році ситуація буде відносно стабільною, але у випадку жорстокого Брекзиту в довгостроковій перспективі європейським виробникам буде важче заходити на ринок Британії.

Австралія, один з найбільших експортерів яловичини, зазнала збитків через погодні умови. Посуха, а потім повені завдали суттєвих проблем галузі.

З огляду на всі ці фактори світові ціни на яловичину будуть зростати, вважають у Rabobank.

Meat-Inform


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ