Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Широкий асортимент, бездоганна якість та вигідна ціна — завітайте у магазин “Молочні Дари” на ОРСП “Шувар”

Новини компанії

Компанія “Молочні Дари” один із магазинів якої представлений під №13 у терміналі “Ковбаси та Копченості” на ОРСП “Шувар” є одним із найпотужніших дистриб’юторів молочної продукції у Західному регіоні України.

Багаторічний досвід, бездоганна репутація, широкий асортимент продукції як вітчизняного, так і імпортного походження є безумовною запорукою успіху цієї компанії вже впродовж 17 років роботи на ринку.

                             “Для нас головна і найефективніша реклама — це наша продукція. Сьогодні співпрацюємо із такими торговими марками, як «Добряна», «Золотава», «Білозгар», "Звенигора", "Клуб Сиру" , "Mlekovita", "Sierpc", "Лактіма", "Спомлек", "Пирятинський сирзавод" та багато інших. Скурпульозно дбаємо про репутацію компанії, тому продукція у нас завжди свіжа та якісна, на увесь товар є відповідні посвідчення якості та сертифікати. Для гуртових клієнтів пропонуємо гнучку систему знижок, а для роздрібних покупців завжди маємо  привабливі пропозиції за ціною гурту.

                    Розуміємо, що час не стоїть на місці і вподобання споживачів динамічно змінюються. Стараємося тримати руку на пульсі та постійно шукати нову унікальну продукцію, щоб бути цікавими клієнтам та виділятися серед конкурентів. Так, сьогодні активно розвиваємо напрямок Польщі і плануємо вводити в асортимент чимало новинок саме польського виробництва”, - розповідає менеджер із продажу компанії - Роксолана Шевчук.

За словами пані Роксолани, менеджери компанії постійно аналізують, як міняється попит на ту чи іншу продукцію у різних регіонах України, комунікують із замовниками та, у процесі введення в асортимент новинок, завжди враховують думку клієнтів.

                           “Для прикладу, якщо в Західному регіоні сьогодні вирішальним фактором все ж залишається ціна і найактивнішим попитом користуються традиційні бюджетні види сиру, то клієнти із Києва готові платити більше за нові, оригінальні смаки і ми підлаштовуємося під їхні потреби та стараємося запропонувати продукцію, яка б максимально задовольнила усі категорії покупців.

                  Сьогодні маємо власний інтернет магазин та здійснюємо доставку не лише по Західному регіону, а і вже практично по всій території України. Також, один із наших фірмових магазинів представлений на ОРСП “Шувар” в терміналі “Ковбаси та Копченості” практично із початку діяльності цього ринку. Ми пишаємося тим, що сьогодні вже маємо своє коло постійних клієнтів, які їдуть на “Шувар” саме за нашою продукцією і робимо все можливе для того, щоб кожен покупець який приходить у наші магазини чи робить замовлення завжди залишався на 100% задоволеним співпрацею та захотів повернутися до нас знову”, - зазначила Роксолана Шевчук.

Запрошуємо у магазин №13 "Молочні Дари" у терміналі "Ковбаси та Копченості", де ви зможете придбати свої улюблені види сиру та молочних продуктів, за приємною ціною, а, також, відкрити для себе цікаві новинки.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ