Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Працівники ОРСП "Шувар" взяли участь у тренінгу "Лідерство і командна робота. Біблійна перспектива"

Новини компанії

В умовах прогресивного суспільства, навчання та самовдосконалення є однією із ключових  предумов до успіху та самореалізації, як окремої людини так і компанії, загалом. Працівники ОРСП "Шувар" регулярно відвідують майстер-класи, тренінги та інформаціїні події, для того, щоб бути в курсі найновіших тенденцій у сфері своєї діяльності та тримати руку на пульсі прогресивних трендів сьогодення.

28 березня 2019 року, на базі ОРСП відбувся черговий тренінг  "Лідерство і командна робота. Біблійна перспектива", в якому взяли участь працівники усіх підрозділів адміністрації ринку. Зустріч відбулася у форматі лекції та командної роботи. 

IMG_2408      IMG_2407

 Доцент кафедри біблійних наук філософсько-богословського факультету Українського католицького університету - Галина Теслюк познайомила учасників із головними засадами лідерства та принципами роботи лідера у команді. Також, виділили моральні характеристики справжнього лідера та обговорили шляхи трансформації особистості до цього звання, закріпили теоретичну інформацію практичними заняттями.

IMG_2405    IMG_2406          IMG_2402

 
Дякуємо пані Галині за продуктивну та цікаву зустріч, а учасникам - за активну роботу
та участь у дискусії!
 

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ