Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Ціни на насіннєву цибулю в Україні від початку квітня злетіли в 1,5 рази

Новини галузі

Ажіотаж на ринку насіннєвої цибулі в Україні продовжує розгорятися. З потеплінням розпочались роботи на присадибних ділянках і, відповідно, попит на цю продукцію зростає. Українців не відлякує  навіть рекордно висока вартість продукції: сьогодні на гуртових ринках в Україні «сіянка» пропонується в 1,5 рази дорожче, ніж на початку квітня. За рік вартість насіннєвої цибулі в Україні зросла в 6,5- 7 разів!

Сьогодні на майданчику для торгівлі з автомобілів найбільшого в Західній Україні гуртового ринку ОРСП «Шувар» насіннєва цибуля пропонується по 100-130 грн/кг (3,32-4,32 EUR/кг), рік тому ціни формувались в діапазоні 18-22 грн/кг (0,6-0,63 EUR/кг).

Від початку 2019 року, на «Шуварі» було продано майже 1 тис. тонн насіннєвої цибулі, 60% цього обсягу було реалізовано в березні. Фахівці департаменту «Аналітика» ОРСП «Шувар» прогнозують подальше збільшення обсягів реалізації «сіянки» в квітні. Тільки за перший тиждень квітня оператори ринку продали в 2 рази більше насіннєвої цибулі, ніж за той самий період в 2018 році.

Стежити за подіями на плодоовочевому ринку дуже просто разом із інформаційним центром «Інфо-Шувар». Щоранку оновлення цін на капусту та інші види овочів та фруктів можна спостерігати в рубриці «Аналітика».

Всі найсвіжіші новини ринку овочів та фруктів в нашому каналі в  Телеграм 

info.shuvar.com

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ