Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Чи безпечно купувати ранні овочі на майданчику ОРСП “Шувар”?

Новини компанії

Із приходом весни, все більше хочеться потішити себе смачненьким — салатиками зі свіжих овочів. Безліч видів зелені, редиска, кабачки, огірки, перша рання капуста — пропозиція цих овочів на майданчику для торгівлі з автомобілів ОРСП “Шувар” зростає чи не щоденно. Проте, дуже часто сумніваємося, чи насправді рання продукція на початку сезону може вважатися безпечною для здоров’я та як впевнитись у тому, що купуємо продукт, який нам не нашкодить.

Сьогодні допоможемо вам розібратися із цим питанням детальніше.

Продукти харчування допускаються до реалізації на ОРСП "Шувар" лише після того, як пройдуть дослідження в Державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Рання продукція в обов'язковому порядку перевіряється на перевищення вмісту нітратів. Щоденно наші лікарі збирають зразки на майданчику ринку, проводять органолептичне дослідження та визначають вміст нітратів. У разі позитивного результату, продавець отримує експертний висновок із печаткою лабораторії та, відповідно, право на торгівлю своєю продукцією на майданчику ринку “Шувар”. 

IMG_2653

На недоброякісну продукцію складаються акти про недопущення до реалізації . Продаж такої продукції  на території ОРСП "Шувар" суворо заборонений адміністрацією ринку.

IMG_2654

Моя порада для тих хто хоче остаточно розвіяти сумніви на рахунок того, чи безпечною є рання продукція, що вже тривалий час присутня на майданчику “Шувару” - запитуйте у продавців експертний висновок лабораторії. Наявність такого документа є свідченням того, що даний виробник добросовісний, а його продукція успішно пройшла дослідження в лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи та є придатною до споживання”, - розповідає Наталія Васерук - завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи №22 на ОРСП “Шувар”.

Завдяки лікарям ветеринарної медицини, покупці, що здійснюють  #ЗакупиНаШуварі, можуть бути певними у якості та безпечності придбаних продуктів харчування.

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ