Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Світове виробництво свинини зменшиться - прогноз

Новини галузі

Департамент сільського господарства США прогнозує, що через поширення африканської чуми свиней та інші негативні фактори глобальне виробництво свинини в 2019 році скоротиться на 4%. Однією з основних причин такого розвитку подій на ринку аналітики називають ситуацію в Китаї.

У той час, як, за прогнозами, Китай наростить імпорт м’яса свиней на 41%, глобальний експорт зросте на 8%. Зокрема європейські виробники збільшать показники закордонних продажів на 11%. Через це поголів’я свиней в основних країнах-виробниках свинини в ЄС може зрости. Така перспектива виглядає досить позитивною для галузі, адже, наприклад у Німеччині та Франції впродовж кількох останніх років спостерігалось скорочення поголів’я.

США, попри високі тарифи, також сподівається наростити експорт до Китаю. Крім цього, на травень заплановані переговори щодо нарощування обсягів імпорту бразильської свинини в КНР.

У 2019 році збільшить закупівлі не лише Китай, а й Японія. А от Корея нарощує внутрішнє виробництво, тому зростання попиту на імпорт свинини в країні не передбачається.

Meat-Inform


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ