Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Справжня італійська піца на ОРСП “Шувар” — запрошуємо у піцерію “Mama Italiano” в HoReCa Center

Новини компанії

Зануритися в темпераментну атмосферу Італії та насолодитися смаком справжньої італійської піци і все це всього-навсього за півгодини часу чи впродовж обідньої перерви — звучить нереально? Завітайте на ОРСП “Шувар” і ми вам доведемо, що дива трапляються.

Піцерія “Mama Italiano”, що нещодавно розпочала роботу в HoReCa Center вже з перших тижнів завоювала прихильність серед відвідувачів ринку та жителів Сихова, адже, тут можна скуштувати піцу, приготовану виключно на італійських продуктах, за унікальною рецептурою. Скуштувавши таку піцу вперше, справді можна подумки на кілька хвилин перенестися в істинну атмосферу Італії, а завдяки оригінальному поєднанню смаків, вам обов’язково захочеться відвідати заклад знову та перепробувати всі позиції із меню.

IMG_2983     IMG_2980

Особливістю нашого закладу є те, що ми готуємо лише на італійських продуктах — це стосується абсолютно всіх інгредієнтів піци, починаючи від борошна і до в’яленого м’яса, сирів та, навіть, томатів, які використовуються для соусів. Меню розробили самостійно, кожен рецепт тестуємо всією командою, удосконалюємо та, за потреби, доповнюємо.

Для прикладу, правильні пропорції для тіста я особисто підбирав кілька тижнів. Стараємося поєднувати традиції італійської піци, враховуючи вподобання українців, тобто, робимо так званий ф’южн смаків, який був би цікавим відвідувачам. Пропонуємо 14 видів піци, а також, комплексні обіди, салати, супи та десерти, які для нас готують львівські кондитери із "Еклер Бутік" , - розповідає пан Назар — менеджер піцерії.

IMG_2981    IMG_2982

Запрошуємо завітати у заклад Mama Italiano” в HoReCa Center та скуштувати оригінальну піцу із присмаком Італії. А також, чудова новина — із 20 травня буде доступна послуга доставки, замовляйте піцу від “Mama Italiano” собі додому чи в офіс за телефоном 097 183 06 18 та отримуйте приємну знижку!

Запрошуємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ