Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

ТМ `Мізочпродукт` - наша місія робити людям смачно!

Новини компанії

У терміналі «Ковбаси та Копченості» ОРСП «Шувар» сьогодні представлено майже 2 тисячі видів м’ясних виробів від кращих виробників країни. Одним із потужних гігантів галузі, що реалізовують свою продукцію через торгові об’єкти терміналу є підприємство “Мізочпродукт”.

“Наше підприємство працює на ринку вже майже 20 років. Спеціалізуємося на виробництві широкого асортименту ковбасних виробів як за традиційними рецептурами, так і за власною унікальною технологією. Сьогодні в асортименті маємо більше 40 позицій варених ковбас, майже 20 видів варено-копченої продукції та 10 позицій делікатесів, які доставляємо по всій території України. На ринку “Шувар” наша торгова марка представлена вже багато років. Найбільшим попитом серед споживачів Західної України сьогодні користуються такі варені ковбаси ТМ “Мізочпродукт”, як: “Фірмова з молоком”, “Мартаделла”, “Русанівська”, “Екстра”. Також, нещодавно в асортименті терміналу “Копченості” ОРСП “Шувар” з’явилася ще одна наша новинка — шинка “Соковита”, яка одразу ж прийшлася до смаку жителям Львівщини та регіонів”, - розповідає пані Наталія — керівник підприємства“Мізочпродукт”.

За словами пані Наталі, головний секрет багаторічного успіху ТМ “Мізочпродукт” — це максимально висока якість, постійне вдосконалення технологій виробництва, а, також, ретельне вивчення потреб споживачів.

“Наше гасло - "Ваші високі вимоги – наша висока якість". Справді, ми докладаємо всіх зусиль для того, щоб споживач у кінцевому результаті отримав смачний продукт, що відповідає усім вимогам якості та харчової безпеки. Також, активно спілкуємося із читачами нашої сторінки у фб, враховуємо їх відгуки про продукцію, та показуємо, як виглядає процес виробництва із середини. Маємо власну рубрику рецептів, де розповідаємо, як із продукції нашої торгової марки можна швидко і просто готувати смачні страви”, - зазначила пані Наталя.

У короткому відео пропонуємо зазирнути на завод із виробництва ковбасних виробів ТМ “Мізочпродукт” та запрошуємо скуштувати продукцію від наших партнерів, що представлена в магазинах терміналу “Ковбаси та Копченості” ОРСП “Шувар”!

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ