Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Ціни на перші імпортні абрикоси, персики та нектарини приємно здивували українців

Новини галузі

Імпортні кісточкові поступово завойовують ринок України. Від початку травня пропозиція персиків , абрикосів та нектаринів виробництва Іспанія постійно зростає на гуртових ринках країни. Згідно даних «Інфо-Шувар»,  ціни на імпортні  фрукти помітно знизилися, в порівнянні із минулим роком.

Так, у найбільшому в країні фруктовому терміналі ОРСП «Шувар» у Львові, імпортні персики пропонуються по середній ціні 70 грн/кг (2,37 EUR/кг), рік тому вони коштували більш, ніж на 10 % дорожче.

Середня ціна нектаринів теж становить 70 грн/кг (2,37 EUR/кг) і є на цілих 20% нижчою від цін минулого року.

Вартість імпортних абрикосів, станом на 17 травня 2019 року, була зафіксована на рівні 80 грн/кг (2,71 EUR/кг), тобто, на 25% дешевше, порівняно із аналогічною датою 2018 року.

Оператори ОРСП «Шувар» говорять, що низькі ціни на імпортні ксточкові обумовлені досить непоганим врожаєм в Іспанії, яка є головним постачальником кісточкових в Україну в другій половині весни та в перій половині літа.

Щороку, Україна імпортує 26-38 тис. тонн кісточкових. В структурі ринку персиків та нектаринів імпорт займає більше 50%. 

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ