Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Україна збільшує імпорт черешні з Іспанії, через затримку сезону в вітчизняних садах

Новини галузі

Затримка сезону збирання вітчизняної черешні зіграла на користь українським імпортерам. Сьогодні на прилавках українських магазинів та ринків все частіше можна зустріти черешню виробництва Іспанії. Оператори найбільшого в Західній Україні гуртового ринку ОРСП «Шувар» додають імпортну черешню до асортиментної лінійки свіжих ягід поступово, відповідно, із зростаючим попитом на неї. Продавці кажуть, що зацікавлення українців до імпортної ягоди швидко зростає, навіть, не дивлячись на відносно високу її вартість - 230-250 грн/кг (7,84-8,53 EUR/кг).

«Українці звикли до того, що в другій половині травня на ринках вже є черешня. Наприклад, в минулому році, завдяки теплій весні, фермери із Закарпаття привезли на наш ринок першу ягоду ще в першій половині травня. В цьому сезоні погода стримує визрівання ягоди в українських садах, тому,  наші оператори почали працювати із імпортом», - розповідає Іван Федишин, керівник напрямку «Овочі та фрукти» ОРСП «Шувар».

За словами пана Федишина, оператори «Шувару» працюють виключно із досвідченими європейськими постачальниками, які вирощують ягоду згідно із стандартами ЄС. Тому, українці можуть бути впевненими у тому, що іспанська черешня, крім гарного зовнішнього вигляду та насиченого смаку, є також абсолютно безпечною для здоров’я.

Сьогодні на ОРСП «Шувар» сконцентрована найбільша пропозиція ягід. Крім черешні, в терміналі ринку постійно присутня пропозиція імпортної лохини, малини та, навіть, ожини. Українська ягода представлена полуницею від виробників Закарпаття. Від початку травня, на майданчику «Шувару» вже було продано майже 700 тонн свіжої суниці.

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ