Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Не шашликом єдиним — ділимося секретами приготування смачної риби на мангалі

Новини компанії

Сезон відпочинку на природі у розпалі і, звісно, який же пікнік не обходиться без шашлику. Проте, не слід забувати, що на мангалі можна приготувати не лише м’ясо, але і не менш смачну рибу.

Сьогодні в терміналі “Риба та морепродукти” зібрано найбільший в Західній Україні асортимент живої та охолодженої риби, яка, на думку ідейного засновника PRO100HUB - Андрія Валового, стане чудовим варіантом страви для смачного пікніку.

“Як на мене, риба на мангалі — це дуже смачно, ситно, а головне — просто — саме те, що треба для відпочинку на природі, особливо, якщо ви не вживаєте м’яса чи шукаєте якусь альтернативу шашликам.

Раджу звернути увагу на скумбрію — доволі доступна за ціною риба, із якою можна втілити безліч смачних рецептів. За рахунок того, що скумбрія - досить жирна, вона чудово підходить як для запікання у духовці, так і для приготування на мангалі.

Можливо захочете всіх здивувати салатом із скумбрії? Рецепт елементарно простий — знадобиться свіжий молочний творог, сметана, філе скумбрії холодного копчення, зелень та сіль, перець до смаку. Впевнений, що ви здивувалися такій страві, але раджу спробувати — не пошкодуєте!

Також, можете спробувати запекти тріску, форель, стейки із лосося чи тунця — все зовсім нескладно. Не бійтеся пересолити рибу, повірте, при маринації вона забере рівно стільки солі, скільки їй потрібно. Раджу не додавати в маринад лимон, а подавати його окремо, в такому випадку він вдало підкреслить смак риби, а не вб’є його ще до моменту запікання”, - розповідає Андрій.

Влаштуйте собі смачні вихідні на природі — запрошуємо на #ЗакупиНаШуварі в терміналі “Риба та морепродукти!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ