Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

ОРСП `Шувар` запрошує професійних продавців до нового проекту - `Зона Української Продукції`

Новини компанії

Шановні колеги!

Багато хто з вас неодноразово звертався до адміністрації ОРСП «Шувар» із проханням надати постійне місце для торгівлі на нашому ринку. Така можливість з’явилася!
ОРСП «Шувар» пропонує, на партнерських умовах, стаціонарне обладнане торгове місце з температурним режимом в зоні української продукції на найбільшому в Західній Україні майданчику для торгівлі свіжими овочами та фруктами.

Партнери «Шувару» отримують:

  • Обладнане торгове місце – рефконтейнер, яким можуть розпоряджатися на власний розсуд, в межах домовленості із ОРСП «Шувар».
  • Забезпечення комфортних умов торгівлі із підведенням до торгового місця всіх необхідних комунікацій для збереження холодного ланцюгу поставок.
  • Постійну присутність на майданчику із найбільшим потоком гуртових та роздрібних покупців Західного регіону. В 2019 році трафік клієнтів різних форматів на ОРСП «Шувар» становить 4,0-4,5 тис/день.
  • Маркетингову підтримку від ОРСП «Шувар»: інформування потенційних клієнтів про появу нового оператора на ринку, регулярні розсилки про оновлення асортименту в торговій точці і т.п.
  • Першочергове право оренди/викупу майбутніх інфраструктурних об’єктів на ОРСП «Шувар».

На будь-які додаткові питання можна отримати відповідь у керівника проекту Андрія Мельничука

за телефоном +38 093 876 48 17!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ