Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Новинка на ринку `Шувар` - свіже м`ясо барана та люля-кебаб із баранини

Новини компанії

Асортимент терміналу "Свіже м'ясо" ринку Шувар включає в себе більше 500 позицій м'ясної продукції від вітчизняного виробника. Тут представлені всі найпопулярніші види м’яса - свинина, яловичина та телятина, а, також, м'ясо птиці та кроликів. Відтепер у асортименті магазину №15 "М'ясосвіт" з'явилося свіже м’ясо барана та новинка — люля-кебаб із баранини.

IMG_3184

"Важливо знати наскільки безпечною є продукція, яку споживаєш. Ми обираємо лише надійних постачальників, контролюємо весь процес доставки продукції від моменту забою до транспортування. Свіжі туші баранів у спеціальних камерах приїжджають на “Шувар” і вже тут їх розробляють на складові. Такий метод роботи зручний тим, що кожного дня маємо свіжу продукцію на прилавках. Доставляємо, також, і за попереднім замовленням — це приблизно за 2-3 дні. Асортимент магазину №15 поповнився, відтепер пропонуємо клієнтам новинку люля-кебаб із баранини. Спробуйте і ви, будемо раді вас вітати!”, - розповідає Катерина Бучкевич, представник магазину “М’ясосвіт”.

Окрім баранини, магазин №15 пропонує яловичину та свинину власного виробництва, а також, кілька видів грилевих ковбасок і шашлику.

Попереднє замовлення можна зробити за телефоном 067 957 21 30 - Катерина.

Запрошуємо завітати на #ЗакупиНаШуварі у терміналі “Свіже м’ясо”!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ